Salata cu pui si mere

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 200 g morcov
  • 200 g varza alba
  • 200 g telina
  • 3 mere
  • 150 g smantana
  • 1 lingurita zahar
  • 2 lamai
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea si se fierbe in apa cu putina sare, apoi se scurge si se taie fasii.

Se curata si se spala legumele. Morcovii si telina se dau prin razatoarea mare. Varza se taie fideluta, iar merele in felii subtiri.

Zaharul se dizolva in zeama unei lamai. Se aseaza merele si legumele intr-un castron, se stropest cu zeama de lamaie, se presara sare, piper si se acopera vasul cu un capac. Ingredientele se amesteca prin rasturnari repetate.

Se pun ingredientele intr-o salatiera, iar deasupra se aseaza fasiile de piept de pui. Se decoreaza cu smantana si felii de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise