Salata cu ridiche alba si telemea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (2 portii, Dressing de ulei de masline si otet balsamic)
  • Ridiche alba – 8 felii
  • Salata verde – 1/2 salata
  • Ruccola – 1/2 casoleta
  • Ardei gras rosu – 1 buc
  • Rosii / rosii cherry – 2 buc mari sau 8 mici
  • Morcovi – 2 buc
  • Paine prajita – 4 felii
  • Telemea de vaca – 50 g
  • Otet balsamic – 1 lingura
  • Ulei de masline – 30 ml
  • Sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare

Spalati, curatati si taiati fasii de ridiche alba cu ajutorul unui cutit economic (peeler);

Adaugati ridichile in castron;

Rupeti salata verde, amestecati-o cu ruccola si adaugati-le peste ridichi in castron;

Radeti morcovii, iar rosiile taiati-le rondele daca sunt mari sau in 4 daca sunt cherry;

Prajiti painea si taiati-o cubulete;

Puneti otet balsamic intr-o cescuta sau o sosiera si turnati ulei de masline pe deasupra;

Taiati ardeiul rosu cubulete si adaugati-l si pe acesta in castron

Asezonati salata cu sare si piper, adaugati sosul vinaigrette si amestecati bine inainte de servire;

Branza taiati-o cubulete mici si adaugati-o pe deasupra;

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise