Salata cu ridiche alba si telemea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (2 portii, Dressing de ulei de masline si otet balsamic)
  • Ridiche alba – 8 felii
  • Salata verde – 1/2 salata
  • Ruccola – 1/2 casoleta
  • Ardei gras rosu – 1 buc
  • Rosii / rosii cherry – 2 buc mari sau 8 mici
  • Morcovi – 2 buc
  • Paine prajita – 4 felii
  • Telemea de vaca – 50 g
  • Otet balsamic – 1 lingura
  • Ulei de masline – 30 ml
  • Sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare

Spalati, curatati si taiati fasii de ridiche alba cu ajutorul unui cutit economic (peeler);

Adaugati ridichile in castron;

Rupeti salata verde, amestecati-o cu ruccola si adaugati-le peste ridichi in castron;

Radeti morcovii, iar rosiile taiati-le rondele daca sunt mari sau in 4 daca sunt cherry;

Prajiti painea si taiati-o cubulete;

Puneti otet balsamic intr-o cescuta sau o sosiera si turnati ulei de masline pe deasupra;

Taiati ardeiul rosu cubulete si adaugati-l si pe acesta in castron

Asezonati salata cu sare si piper, adaugati sosul vinaigrette si amestecati bine inainte de servire;

Branza taiati-o cubulete mici si adaugati-o pe deasupra;

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise