Salata cu rosii, ardei si anghinare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o mina buna de frunze tinere de papadie sau 2 anghinare, 2 rosii mari ,1
  • ardei gras,1 lamiie, 2 oua,1 lingura de mustar, o cescuta de ulei, o
  • lingura de otet, sare, piper

Mod de preparare

Fierbeti ouale tari, le curatati, apoi le taiati in sferturi. Spalati

foarte bine frunzele de papadie si le rupeti. Curatati anghinarele de cozi

si de frunze, le taiati felii late de 1 cm si le puneti sa fiarba in apa

usor sarata. Cind s-a racit, taiati feliile de anghinare in bastonase.

Intr-un castron combinati mustarul cu otetul, sarea, piperul, apoi,

frecind, intocmai ca la maioneza, puneti picurat uleiul. Taiati rosiile si

ardeii, le puneti peste oua, anghinare si papadie si asezonati salata cu

sosul de mustar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise