SALATA CU SPANAC, SUNCULITA SI OUA DE PREPELITA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg spanac proaspat, 150 g branza, 150 g sunca slaba, 2 felii de paine, 6 oua de prepelita, 100 g ciuperci, 1 lamaie
  • Pentru sos:5 linguri ulei de masline, 3 linguri otet, 1 lingurita mustar, sare, piper

Mod de preparare

Se fierb ouale, se curata de coaja si se taie pe jumatate. Spanacul se spala, frunza cu frunza, sub jet de apa rece si se scurge bine. Se taie feliile de paine si sunca in cubulete, apoi se prajesc impreuna, amestecand permanent, ca sa nu se arda. Se spala bine ciupercile, se scurg de apa, se taie in felii subtiri si se stropesc cu zeama de lamaie. Se amesteca toate ingredientele intr-o salatiera mare, unde se adauga si frunzele de spanac. Separat, se a-mesteca ulei cu otet, mustar, sare si piper, dupa gust, iar sosul obtinut se toarna peste salata. Se a-mesteca cu grija si se serveste imediat.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise