Salata cu sparanghel si ou

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • Pentru 3 persoane:
  • 12 tije de sparanghel verde,
  • 1lingura de ulei,
  • 1 dovlecel,feliat ,
  • 3 oua,fierte tari si taiate sferturi,
  • 1 salata verde,spalata,uscata ,desfacuta in foi pe care le rupem cu mina,
  • 15 rosioare cherry,taiate in jumatate,
  • 150 grame brinza feta,farimitata grosier.
  • Dressing:
  • 2 lingurite mustar dijon,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 lingura de otet din vin,
  • 1 esalota tocata marunt ,
  • sare,piper proaspat macinat,dupa gust.

Mod de preparare

Perpelim cca 3-4 minute in tigaia grill pensulata cu putin ulei,sparanghelul(la care ii taiem capatul distal si il curatam daca are coaja fibroasa cu un peeler) cit si dovlecelul feliat .pe un pat de salata repartizam uniform legumele coapte,jumatatile de rosii cherry ,sferturile de ou si brinza feta .asezonam totul cu dressing-ul format din amestecarea uleiului cu mustarul,pina la omogenizare,apoi adaugarea otetului,incorporarea esalotei tocate ,a sarii si piperului.rezervam la rece cca 10 minute si servim. pofta buna!

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Alison's Trials!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise