Salata cu sparanghel si ou

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • Pentru 3 persoane:
  • 12 tije de sparanghel verde,
  • 1lingura de ulei,
  • 1 dovlecel,feliat ,
  • 3 oua,fierte tari si taiate sferturi,
  • 1 salata verde,spalata,uscata ,desfacuta in foi pe care le rupem cu mina,
  • 15 rosioare cherry,taiate in jumatate,
  • 150 grame brinza feta,farimitata grosier.
  • Dressing:
  • 2 lingurite mustar dijon,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 lingura de otet din vin,
  • 1 esalota tocata marunt ,
  • sare,piper proaspat macinat,dupa gust.

Mod de preparare

Perpelim cca 3-4 minute in tigaia grill pensulata cu putin ulei,sparanghelul(la care ii taiem capatul distal si il curatam daca are coaja fibroasa cu un peeler) cit si dovlecelul feliat .pe un pat de salata repartizam uniform legumele coapte,jumatatile de rosii cherry ,sferturile de ou si brinza feta .asezonam totul cu dressing-ul format din amestecarea uleiului cu mustarul,pina la omogenizare,apoi adaugarea otetului,incorporarea esalotei tocate ,a sarii si piperului.rezervam la rece cca 10 minute si servim. pofta buna!

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Alison's Trials!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise