Salata cu trei feluri de fasole si brinza Manchego

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 cana otet din vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura miere
  • 1 ardei chipolte În sos adobo, tocat
  • marunt (2 lingurite)
  • 1/4 lingurita sare
  • 340 g fasole verde, taiata În doua
  • 1 cana boabe de porumb congelate
  • 1 conserva (425 g) fasole neagra, scursa
  • si spalata
  • conserva (425 g) fasole grasa rosie,
  • scursa si spalata
  • 1 tija de telina, taiata cubulete
  • 1/3 cana ceapa rosie, tocata marunt
  • 115 g brânza Manchego sau Monterey Jack,
  • taiata În betisoare cu latimea de 0,5 cm

Mod de preparare

Într-un castron mare, se amesteca otetul, uleiul,

mierea, ardeiul chipolte si sarea.

Între timp, Într-o oala mare de fiert la aburi, se

fierbe la aburi fasolea verde 5 minute sau pâna când

este crocant-frageda. În ultimul minut se adauga

porumbul. Legumele fierbinti se pun În castronul cu

sos si se amesteca.

Se adauga fasolea neagra, fasolea rosie, telina,

ceapa si brânza; se amesteca bine. Se serveste la

temperatura camerei sau de la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise