Salata cu untisor, cartofi cu rozmarin si patrunjel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de untisor
  • - 4 cartofi
  • - o ceapa rosie
  • - un ardei gras portocaliu
  • - 10 masline
  • - 3 castraveti
  • - 200 grame de piept de pui
  • - knorr dressing grecesc
  • - otet de mere
  • - jumatate de legatura de patrunjel

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, cand sunt gata se curata de coaja si se taie cubulete, iar pe deasupra se presara rozmarin.

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu putin delicat.

Intr-un bol se pun untisorul taiat fasii, ceapa rosie taiata pestisor, ardeiul gras taiat feliute, maslinele, castravetii taiati rondele, pieptul de pui, adaugam putin otet de mere si asezonam cu knorr dressing grecesc.Pe deasupra se presara patrunjelul tocat marunt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise