Salata cu untisor, fasole galbena si bureti

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 grame de fasole galbena
  • - 100 grame de untisor
  • - 8 bureti
  • - sos Remoulade
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - knorr dressing ardei si verdeturi

Mod de preparare

Fasolea galbena si buretii taiati feliute se fierb in apa cu sare.

untisorul se taie fasii.

Patrunjelul se toaca marunt.

Se pun intr-o salatiera, se adauga sos remoulade si se asezoneaza cu knorr dressing ardei si verdeturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise