.Salata cu untisor, ghebe si carne de rata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de untisor
  • - 200 grame de carne de rata
  • - 10 ghebe
  • - tarhon proaspat
  • - nucsoara
  • - 4 rosii
  • - un ardei capia copt
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Untisorul se rupe fasii.

Carnea de rata se taie fasii si se prajeste in ulei incins.

Ghebele se fierb in apa cu sare si cand sunt gata se taie feliute.

Tarhonul se toaca marunt.

Rosiile se taie feliute.

Ardeiul capia se taie fasii.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga nucsoara, zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise