Salata de acrituri cu maioneza de fasole

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 250 g fasole boabe
  • * 3-4 gogosari in otet
  • * 2 castraveti in otet
  • * 50 ml ulei
  • * 1 lingurita mustar
  • * sare
  • * piper.

Mod de preparare

1. Cu o seara inainte pui fasolea la inmuiat.

2. A doua zi o fierbi in apa cu sare aproximativ 2 ore, dar, in acest timp, schimbi apa de 2 ori.

3. Cand e gata, strecori fasolea, o treci de 2 ori prin masina de tocat, apoi o freci cu uleiul pe care-l adaugi putin cate putin.

4. La sfarsit, pui mustarul si piper dupa gust si omogenizezi maioneza.

5. Scurgi gogosarii si castravetii, ii tai cubulete, ca pentru salata boeuf, si ii amesteci cu maioneza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise