SALATA DE ANDIVE

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg andive
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • zeama de lamaie
  • putin otet de mere sau otet balsamic
  • mustar dupa gust
  • sare,piper
  • masline

Mod de preparare

Andivele se curata de radacina si de partea verde amaruie,se spala si se taie in lungime.

Foile si miezul se desfac si se aseaza intr-un castron.Se adauga sosul preparat din mustarul amestecat cu uleiul de masline,patrunjelul tocat fin,sare si piper.

Este o salata simpla,rapida si foarte sanatoasa.Se orneaza cu masline si se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise