Salata de ardei copti in sos de rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ardei
  • 50 ml ulei
  • 3 rosii
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • 1 lingura faina
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Ardeii se coc si dupa ce sau inmuiat,se curata de pielita,se aseaza intr o cratita si se presara cu putina faina.

Intr o tigaie se incalzeste uleiul,se adauga rosiile date pe razatoare si usturoiul taiat feliute,se sareaza si se lasa sa se caleasca bine amestecand din cand in cand.

Se toarna sosul peste ardei,in cratita care se pune pe foc si se lasa sa clocoteasca putin.

Se serveste cu patrunjel tocat marunt deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise