Salata de Avocado

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 bucata Avocado
  • 150 gr de piept de pui
  • 100 grame de branza
  • 1 rosie / ½ ardei galben, ½ ardei rosu
  • 100 gr ceapa rosie taiat julien, 50 gr de varza rosie
  • 100 gr de cascaval ras
  • Dressing: 1 borcanel de iaurt 100 gr, 1 lingurita de de mustar cu boabe, 1 lingurita de miere, ½ de lamaie, ulei si un pic de otel balsamic, sare.

Mod de preparare

Mod de Preparare: Se ia fructul de avocado se taie in jumatate se scoate samburele si cu o lingurita se scoate miezul fructului cu atentie sa nu se rupa coaja, pentru a avea o forma buna pentru umplut.

Pieptul de pui se face la gratar si se taie in cubulete, branza se taie si ea in cubulete, pulpa fructului se taie marunt, rosia se taie in cubulete decat pulpa fara miez precum si ardei de taie identic. Varza rosie se taie in fasii subtiri, se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia

Dressingul se adauga cu 30 de minute inainte de servire, se amesteca toate componentele si se umplu jumatatile de avocado, se rade cascaval peste si se stropeste cu un strop de ulei de masline, pentru mai multe persoane sa mareste cantitatea corespunzator.

Se decoreaza cu ardei verde si rosie.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Va doresc Pofta Buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise