Salata de boeuf

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr carne de porc
  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 5 castraveti murati in otet
  • 150 gr mazare
  • maioneza
  • 2 linguri de mustar
  • vegeta,sare,piper
  • 4 feli de gogosari marinati pt decor
  • cateva masline verzi pt decor

Mod de preparare

Se fierb carnea,morcovii si cartofii. Apoi taiem cubulete castraveti si dupa ce au fiert carnea,morcovii si cartofii.Le punem intr-un bol mare,adaugam si mazarea,mustarul,condimentele apoi maioneza pana se leaga toata compozitia.Apoi luam cu o lingura mare si le asezam pe farfurie dandu-i o forma dupa plac. Dupa care pune deasupra maioneza si o intindem uniform. La sfarsit decoram cu castraveciori.gogosari si masline si o punem la frigider. Se serveste rece. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise