Salata de cartofi cu ciuperci si branza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5 cartofi fierti in coaja
  • - 200 grame sunca de pui
  • - 6 ciuperci proaspete
  • - 100 grame de branza feta
  • - boabe de porumb
  • - o ceapa rosie mare
  • - un ardei gras
  • - piper
  • - otet
  • - ulei de masline
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja si cand sunt gata se taie cubulete.

Sunca de pui se taie cubulete.

Ciupercile si ardeiul gras se taie feliute.

Ceapa rosie se taie pestisor.

Branza feta se taie cubulete.

Se pun toate ingredientele intr-o salatiera, se adauga boabele de porumb, piper, otet si putin ulei de masline si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise