Salata de cartofi cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe potrivite
  • 200-300 g sunca de Praga
  • maioneza
  • 2 linguri de smantana
  • suc de lamaie
  • sare.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja( eu am ales cartofi mai mici ca sa fiarba mai repede),

Intre timp se taia ceapa julien,se freaca cu putina sare ca sa se inmoaie, iar sunca se taie in bucatele mici. Se prepara maioneza dintr-un galbenus, se adauga cele doua linguri de smantana si suc de la o jumatate de lamaie.

Dupa ce cartofii sunt fierti, se curata,se taie in cubulete si se amesteca cu ceapa si sunca(se pot adauga si masline). Se adauga maioneza si se amesteca bine. Se potriveste de sare si se pune in frigider macar 15 minute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise