Salata de cartofi cu smantana vin alb si mustar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 lingurite mustar
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • marar
  • patrunjel verde
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Speli cartofii si ii pui sa fiarba cu tot cu coaja in apa rece.

Intre timp, faci sosul prin amestecarea vinului cu mustarul, sarea si smantana.

Fierbi cartofii in coaja, ii cureti fierbinti si ii tai rondele pe care le asezi intr-un castron.

Cat mai sunt calzi, torni sosul peste ei.

Dupa ce cartofii au absorbit tot sosul, presari marar si patrunjel verde tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise