Salata de cartofi cu sunca si branza telemea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 300 gr sunca presata
  • 300 gr branza telemea(consistenta mai tare)
  • 2 galbenusuri de oua
  • 2 lingurite mustar
  • ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert cu coaja in apa cu sare.

Dupa ce s-au fiert, se lasa la racit.

Intre timp facem o maioneza din cele 2 galbenusuri de oua, 2 lingurite de mustar si ulei.

Cartofii reci se dau prin razatoarea mare si se aseaza intr-un vas de yena sau alt fel de vas. Peste cartofi se pune sunca presata taiata felii foarte subtiri si apoi se puna branza telemea tot data prin razatoarea mare.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se pune deasupra maioneza si se pune la frigider.

Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise