Salata de cartofi curcubeu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 ardei grasi mici diverse culori(rosu
  • verde
  • galben)
  • 1 morcov
  • 7 cartofi potriviti
  • 2 oua
  • 2 castraveti proaspeti mici
  • 10 masline fara samburi
  • 1 legaturi de ceapa verde
  • 1 lamaie
  • marar
  • ulei de masline
  • sare.

Mod de preparare

Intr-o cratita se pun cartofii la fiert in coaja cu putina sare si un ou. Intr-o alta craticioara se pune si morcovul la fiert; intre timp se taie in cubulete mai mari ardeii grasi, castravetii si ceapa verde, se scot samburii de la masline si se adauga toate aceste legume tocate intr-un castron. Dupa ce a fiert oul se desparte galbenusul de albus atat la cel fiert cat si la cel crud si se prepara maioneza din galbenusuri. Albusul fiert se toaca marunt si se adauga peste legume. Dupa ce au fiert cartofii si morcovul se taie in cubulete mici si se adauga peste legume. Se adauga sare, marar, maioneza si lamaia stoarsa. Se amesteca toata compozitia foarte bine.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise