Salata de cartofi noi cu oua si costita

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g cartofi noi,
  • 4 oua,
  • 150 costita afumata,
  • 2 salate verzi,
  • 2 linguri maioneza,
  • 1-2 lingura apa,
  • 2 linguri ulei,
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii se taie in doua si se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba la foc domol, vasul se lasa acoperit, 10 minute din momentul in care apa clocoteste. Apoi se scurg. Ouale se fierb 5-6 minute, se tin sub jet de apa rece, se decojesc si se taie in patru. Uleiul se incinge si se adauga costita taiata marunt, se lasa pana se rumeneste. Se adauga intr-un bol cartofii fierti, costita afumata, frunzele de salata, taiate fasii, ouale, sare, piper si amesteca toate cu maioneza diluata cu 2 linguri apa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise