Salata de cartofi si ardei copti cu branza marinata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi medii
  • 1 ardei rosu mare
  • 7 bile branza de iaurt marinata (sau branza telemea marinata)
  • sare, piper
  • oregano
  • cimbru
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Cartofii ii taiati felii pe lung si ii condimentati cu ulei, sare, piper, oregano si cimbru. Amestecati bine.Asezati cartofii intr-un singur strat intr-o tava cu hartie de copt. Asezati si ardeiul in tava.

Dati la cuptor la 250C pentru 45 minute.

Curatati ardeiul copt de coaja si il taiati fasii. Cartofii copti ii amestecati cu patrunjel tocat.

Asezati pe un platou cartofii, apoi felii de de ardei, mai presarati putina sare mare si stropiti apoi cu 1 lingura din uleiul de pe branza marinata.

Deasupa asezati bile de branza, iar cateva bile le sfaramati peste cartofi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise