Salata de ceapa cu branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g ceapa rosie,
  • 150g ceapa alba,
  • 100g salata de gheata,
  • 3 portocale mari,
  • 100g telemea de oaie,
  • 100g salam,
  • 1 pahar suc de portocale,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 linguri otet,
  • 3 linguri ulei.

Mod de preparare

Ceapa se taie inele, si cea alba, si cea rosie. Frunzele de salata se rup bucati.

Portocalele se curata de coaja si se desfac in felii.

Telemeaua se taie cuburi.

Feliile de salam se taie fasii.

Toate ingredientele se pun intr-o salatiera, se amesteca si se toarna deasupra un sos facut din sucul de portocala, sare, piper, zahar, otet si ulei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise