Salata de ceapa cu branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g ceapa rosie,
  • 150g ceapa alba,
  • 100g salata de gheata,
  • 3 portocale mari,
  • 100g telemea de oaie,
  • 100g salam,
  • 1 pahar suc de portocale,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 linguri otet,
  • 3 linguri ulei.

Mod de preparare

Ceapa se taie inele, si cea alba, si cea rosie. Frunzele de salata se rup bucati.

Portocalele se curata de coaja si se desfac in felii.

Telemeaua se taie cuburi.

Feliile de salam se taie fasii.

Toate ingredientele se pun intr-o salatiera, se amesteca si se toarna deasupra un sos facut din sucul de portocala, sare, piper, zahar, otet si ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise