Salata de ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • sare piper
  • 1 lamaie
  • vin

Mod de preparare

Ciupercile se spala bine dar nu se curata de pielite,se pun la fiert in apa clocotita,cu sare si zeama de lamaie si se fierb 1/2 ora.Se strecoara,se taie fasii .Se prepare un dressing din : ulei, zeama de lamaie,vin,sare,piper,si 1 lingura din zeama unde au fiert ciupercile .Se toarna acest sos peste ciuperci si se amesteca cu patrunjel verde tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise