Salata de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci Champignon
  • sare, piper
  • 1 catel de usturoi (puteti adauga mai mult)
  • Pentru sos maioneza
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura mustar
  • 150 ml ulei
  • 200 ml smantana (25%)

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala, se pun la fiert in apa clocotita cu sare.

Pana atunci pregatim sosul maioneza, galbenusurile se amesteca cu mustarul si se toarna ulei, cate putin, se amesteca intr-o directie, sa nu se taie maioneza.

Apoi adaugam treptat smanatana la temperatura camerei si amestecam tot in acea directie.

Condimentam cu sare, piper si usturoiul pisat.

Ciupercile fierte se scot , se scurg bine de apa si se taie dupa preferinta, eu i-am taiat solzisor.

Se adauga la sosul maioneza si se amesteca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise