Salata de Ciuperci cu maioneza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cutii de ciuperci taiate sau intregi(le taiem noi)
  • 4- 5 catei de usturoi
  • maioneza, 1-2 linguri de smantana
  • 50 gr de nuci pisate
  • sare, piper se poate adauga si usturoi verde
  • 150-200 gr de unt

Mod de preparare

Daca ciupercile sunt din cutie se spala si se lasa un pic in apa rece dupa care se aseaza pe servetele absorbante si se calesc in putin unt maxim 5 minute, daca cipercile sunt crude, se curata, se taie si se soteaza in foarte putin unt pentru a se inmuia(5 minute).

Se trece la pisarea usturoiului cu sare si se poate adauga 1-2 linguri de smantana, pregatim maioneza peste care vom adauga usturoiul cu smantana si nucile foarte fin pisate.

Dupa ce compozitia este gata se poate trece la adaugarea ciupercilor se sareaza si pipereaza dupa gust.

Simplu si gustos intr-un timp foarte scurt.

Farfuria se poate decora cu rondele de rosii, floricele din morcov, ardei, frunze de salata, ceapa rosie si orice alta idée pe care o considerati interesanta.

Pofta Buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise