salata de ciuperci cu muraturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 borcane cu ciuperci
  • 2-3 castraveti murati
  • gogosaei murati
  • si maioneza si verdeata marar sau patrunjel

Mod de preparare

se clateste ciupercile, si se pune intr-un castron dupa care se adauga castraveti spalati si taiati feli, gogosari la felm se adauga putin ulei si maioneza, se amesteca dupa care se pune piper,sare dupa gust si verdeata, si se tine un sfert de ora in frigider,dupa care se mananca. se poate consuma si ca aperitiv. si ca garnitura. pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise