Salata de conopida cu castraveti si dovlecei

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg conopida,
  • 100 g orez,
  • 1 dovlecel potrivit,
  • 3 castraveti,
  • 3 fire usturoi verde,
  • 1 legatura marar verde,
  • 2-3 linguri suc de lamaie,
  • sare, ulei

Mod de preparare

Orezul se pune la fiert, de preferat orez cu bobul lung cu si timp de fierbere mic. Dovlecelul se curata de coaja si se taie rondele, conopida se desface buchetele si se pun impreuna la fiert 5 minute in apa care clocoteste, se strecoara si se lasa sa se raceasca. Castravetii se taie rondele, usturoiul se toaca marunt, la fel si maraul. Se amesteca bine toate ingredientele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise