Salata de conopida cu castraveti si dovlecei

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg conopida,
  • 100 g orez,
  • 1 dovlecel potrivit,
  • 3 castraveti,
  • 3 fire usturoi verde,
  • 1 legatura marar verde,
  • 2-3 linguri suc de lamaie,
  • sare, ulei

Mod de preparare

Orezul se pune la fiert, de preferat orez cu bobul lung cu si timp de fierbere mic. Dovlecelul se curata de coaja si se taie rondele, conopida se desface buchetele si se pun impreuna la fiert 5 minute in apa care clocoteste, se strecoara si se lasa sa se raceasca. Castravetii se taie rondele, usturoiul se toaca marunt, la fel si maraul. Se amesteca bine toate ingredientele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise