Salata de curcan in straturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr carne de curcan fiarta (pulpa am avut)
  • 150 gr morcov fiert
  • 100 gr patrunjel si telina fiarta
  • 100 gr castraveti murati
  • Pentru sos maioneza:
  • 180 gr maioneza
  • 80 gr smantana
  • sare, piper

Mod de preparare

Simplu, toate ingredientele se taie in cuburi.

Se amesteca maioneza cu smantana si se condimenteaza dupa gust.

3 linguri de sos maioneza se amesteca cu carnea, 2 linguri se amesteca cu morcovii si cate o 1 lingura si jumatate se amesteca cu patrunjelul si castraveciorii.

Intr-o craticioara mai inalta, cu diametrul de 15, asezam folie alimentara, si asezam urmatoarele straturi:

1. cel de patrunjel

2.carnea de curcan

3.morcovi

4. castravetii murati

Dam la rece pentru o ora, apoi rasturnam pe un platou si servim.

Eu nu am mai decorat doar cu cateva fire de patrunjel, poate alta data, oricum, am fost doar noi :)

Pofta mare!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise