salata de dovlecei cu sos de iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 dovlecei
  • 1 legatura marar
  • 100 g iaurt
  • 1 lingurita de chimen
  • sare

Mod de preparare

Se spala dovleceii, se curata de coaja si se taie felii. Se pun la fiert 1 litru de apa cu un praf de sare, se adauga feliile de dovlecei si-i lasi pe foc 15 minute. In acest timp se spala mararul, se taie marunt si-l amesteci cu iaurtul si un praf de chimen. Cand sunt fierti dovleceii, ii strecori bine si torni peste ei sosul de iaurt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise