Salata de fasole boabe cu mazare

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr fasole boabe (eu am avut boabe maro si negre)
  • 1 cutie mazare fiarta aprox. 150 gr masa neta.
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • gogosari in otet
  • 50 ml ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Se lasa fasolea in apa cateva ore, apoi se pune la fiert schimband apa de cel putin doua ori.

Intr-un vas separat se fierbe morcovul care va fi taiat apoi cuburi mici.

Se taie ceapa fideluta iar gogosarii cuburi.

Se scurge de apa fasolea si se pune intr-un bol si se lasa sa ajunga la temperatura camerei, apoi se adauga boabele de mazare, morcovul, gogosarii si ceapa si se amesteca usor.

Se adauga uleiul, sare si piper dupa gust si se omogenizeaza.

Se poate servi si cu muraturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise