SALATA DE FASOLE CU DRESSING DE USTUROI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva fasole boabe in suc propriu (250 g fasole fiarta)
  • 100 g morcov (cca. 2-3 buc.)
  • 1 mar mare (de preferinta verde sau galben)
  • 1 salata verde
  • 4 linguri ulei (de pref. de masline)
  • 1/2 lingurita mustar
  • suc de lamaie dupa gust
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Morcovii fierti, telina si marul se taie in cubulete, iar salata verde se taie fideluta lata. Amestecati aceste legume cu fasolea si cu urmatorul dressing: curatati cateii de usturoi, zdrobitii bine adaugand si putina sare. Apoi frecati usturoiul cu mustar si adaugati zahar dupa gust. Adaugati apoi uleiul si zeama de lamaie. Dressingul este gata. Ornati salata cu verdeata proaspata (patrunjel, cimbru, marar dupa gust).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise