SALATA DE FASOLE CU DRESSING DE USTUROI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva fasole boabe in suc propriu (250 g fasole fiarta)
  • 100 g morcov (cca. 2-3 buc.)
  • 1 mar mare (de preferinta verde sau galben)
  • 1 salata verde
  • 4 linguri ulei (de pref. de masline)
  • 1/2 lingurita mustar
  • suc de lamaie dupa gust
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Morcovii fierti, telina si marul se taie in cubulete, iar salata verde se taie fideluta lata. Amestecati aceste legume cu fasolea si cu urmatorul dressing: curatati cateii de usturoi, zdrobitii bine adaugand si putina sare. Apoi frecati usturoiul cu mustar si adaugati zahar dupa gust. Adaugati apoi uleiul si zeama de lamaie. Dressingul este gata. Ornati salata cu verdeata proaspata (patrunjel, cimbru, marar dupa gust).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise