Salata de fasole cu mazare si morcovi tineri

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde;
  • 400 g mazare
  • 150 morcovi tineri
  • 200 g mozzarella;
  • 6 file de ansoa;
  • 5 linguri de ulei de masline;
  • 3 linguri de otet balsamic;
  • sare fina;
  • piper negru.

Mod de preparare

1. Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe intr-o cratita cu apa clocotita, unde s-a adaugat, in prealabil, o lingurita de sare. Se lasa la fiert circa 10 minute.

2. Fasolea se scurge apoi si se lasa la racit se aduga morcovii si mazarea..

3. Mozzarella se taie cubulete, iar ansoa file se taie fasii.

Sosul:

Se amesteca otetul cu doua varfuri de cutit de sare, doua de piper, ansoa si uleiul de masline. Intr-o salatiera, se amesteca fasolea verde cu mozzarella, amestec peste care se toarna sosul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise