SALATA DE FASOLE CU MENTA reteta mexicana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole neagra
  • 1 conserva cu porumb
  • 4-5 rosii
  • 2 cepe
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • frunze de menta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pune fasolea la inmuiat de seara pentru a mai limita din timpul de fierbere. A doua zi, fierbe fasolea, avand grija sa-i schimbi apa de 3-4 ori.Cand este gata, pune-o la scurs intr-o strecuratoare si las-o sa se raceasca, intre timp, spala rosiile, taie-le cubulete si amesteca-le apoi cu ceapa taiata marunt sau solzisori, patrunjel tocat si porumb.

Condimenteaza cu sare si piper. Amesteca legumele cu fasolea si potriveste de gust. Toarna si 1 lingura cu ulei de masline.

Se serveste rece, cu nachos, chipsuri condimentate si asezonata cu frunze de menta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise