Salata de fasole verde

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500g fasole verde
  • -100-150g maionesa
  • -150g parizer
  • -2 dinti de usturoi
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se pune fasolea la fiert acoperindu-se cu apa si adaugind sare, se probeaza si cind este fiarta se lasa la scurs pina se raceste.

Se toaca marunt fasolea, la fel si parizerul, se adauga dinti de usturoi dati prin razatoarea mica, sare piper dupa gust si maioneza.

Se amesteca totul si salata este gata.

Se poate minca unsa pe felia de piine decorata cu rosii sau gogosari in otet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise