SALATA DE GULII CU CARNE DE VITA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura verdeturi pentru supa,
  • 4 oase cu maduva,
  • 1 kg. piept de vita fara oase,
  • 10 gulii mijlocii(de cate 150g.(,
  • 6 linguri otet (din vin rosu),
  • 10 linguri ulei,
  • sare,
  • piper negru proaspat macinat,
  • 1 pachet Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi,
  • 8 linguri de verdeturi asortate(patrunjel marar,ceapa verde(,
  • fire de marar pentru ornat:

Mod de preparare

1.Verdeturile se curata, se spala si se taie in bucati.Se pun intr-un vas mare impreuna cu oasele cu maduva .Vasul se umple cu apa rece si se pune la fiert.

2.Pieptul de vita se adauga la oase si verdeturi si se lasa sa fiarba impreuna la foc mic 50 de minute.Se indeparteaza spuma care se formeaza la suprafata.

3.Verdeturile, oasele si carnea se scot din supa si se scurg pe o sita.Pieptul de vita se taie in cuburi de 2 cm. lungime.Guliile se curata de partile care nu sunt fragede si se taie in betisoare de 1cm.latime.

4.Cubuletele de carne si betisoarele de gulii se pun intr-un castron si se amesteca.Din otet ,ulei, sare,piper,verdeturi si continutul unui plic de Knorr salad Dressing aredei si verdeturi.Cu acest sos se marineaza salata si se lasa sa se intrepatrunda gusturile.Se orneaza cu fire de marar verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise