Salata de morcovi si fasole verde fideluta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole verde fideluta
  • 6 morcovi
  • 3-4 fire ceapa verde
  • cate 1/2 legatura marar si patrunjel
  • cateva frunze de telina
  • 1 ou
  • 2-3 linguri otet
  • 3 linguri ulei (de preferinta de masline)
  • 4 catei de usturoi sau 2 fire usturoi verde
  • sare
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Cureti si speli fasolea si morcovii. Rupi pastaile in 2-3 bucati, in functie de lungimea lor, iar morcovii ii tai julien.

Pui legumele la fiert, pentru 10-15 minute, in apa cu sare, apoi le scurgi si le lasi sa se mai raceasca. Separat fierbi oul tare.

Cureti ceapa si usturoiul. Tai marunt ceapa, usturoiul si verdeata, in prealabil spalata. Cureti oul si il dai pe razatoarea mica.

Pui intr-un castron fasolea, morcovii, oul si verdeata. Presari sare dupa gust, torni uleiul si otetul si amesteci usor salata.

Portii: 5

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise