Salata de morcovi si fasole verde fideluta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole verde fideluta
  • 6 morcovi
  • 3-4 fire ceapa verde
  • cate 1/2 legatura marar si patrunjel
  • cateva frunze de telina
  • 1 ou
  • 2-3 linguri otet
  • 3 linguri ulei (de preferinta de masline)
  • 4 catei de usturoi sau 2 fire usturoi verde
  • sare
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Cureti si speli fasolea si morcovii. Rupi pastaile in 2-3 bucati, in functie de lungimea lor, iar morcovii ii tai julien.

Pui legumele la fiert, pentru 10-15 minute, in apa cu sare, apoi le scurgi si le lasi sa se mai raceasca. Separat fierbi oul tare.

Cureti ceapa si usturoiul. Tai marunt ceapa, usturoiul si verdeata, in prealabil spalata. Cureti oul si il dai pe razatoarea mica.

Pui intr-un castron fasolea, morcovii, oul si verdeata. Presari sare dupa gust, torni uleiul si otetul si amesteci usor salata.

Portii: 5

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise