Salata de orez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca de orez
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • 5-6 frunze tarhon
  • 1-2 lingura mustar
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 linguri otet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Orezul curatat si spalat il fierbi si il clatesti cu apa rece sa nu ramana boabe lipite.Il pui intr-un castron si peste el pui rosiile taiate rondele subtiri, ardeii si ceapa tocate foarte marunt. Presari putina sare. Intr-un pahar pui frunzele de tarhon tocate foarte marun, mustar ,piper, otet, ulei si o lingura de apa. Bati foarte bine cu o furculita si torni sosul in castron. Intorci salata de doua trei ori cu doua furculite.Presari cateva frunzulite de patrunjel si o dai la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise