Salata de orez cu peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez basmati
  • 100 g varza alba taiata ca pentru salata
  • 1 conserva mare ( 200-250g) de peste in suc propriu (sardina, hering, etc)
  • 1 rosie
  • 1-2 linguri maioneza
  • zeama de lamaie dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu putina sare si se lasa sa se raceasca. Intre timp, se freaca varza cu putina sare pentru a se inmuia.

Se desface conserva si daca bucatile de peste sunt prea mari, se mai taie, dar fara a le zdrobi.

Se adauga orezul, varza, oul fiert, rosia taiata feli, maioneza si zeama de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise