Salata de orez cu peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez basmati
  • 100 g varza alba taiata ca pentru salata
  • 1 conserva mare ( 200-250g) de peste in suc propriu (sardina, hering, etc)
  • 1 rosie
  • 1-2 linguri maioneza
  • zeama de lamaie dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu putina sare si se lasa sa se raceasca. Intre timp, se freaca varza cu putina sare pentru a se inmuia.

Se desface conserva si daca bucatile de peste sunt prea mari, se mai taie, dar fara a le zdrobi.

Se adauga orezul, varza, oul fiert, rosia taiata feli, maioneza si zeama de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise