Salata de oua cu ansoa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua,
  • 2 buc de ansoa,
  • o capatana de usturoi,
  • ulei,
  • otet,
  • capere,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se curata usturoiul si se fierbe timp de 10 minute in apa cat sa-l acopere iar apoi se piseaza.

In acelasi timp, se fierb si ouale, lasandu-se sa se intareasca bine, apoi se curata si se taie sferturi, pe lungime.

Se maruntesc si bucatile de ansoa, se adauga usturoiul, caperele pisate, ulei, otet, sare si piper dupa gust.

Se amesteca bine si se adauga sosul obtinut peste ouale fierte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise