Salata de paste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,5 kg paste scurte
  • 250 grame sunca presat
  • 150 grame cascaval
  • 2 castraveciori mici
  • 1 conserva porumb fiert aprox 400ml
  • sare
  • piper
  • 1 plic knorr tzatiki
  • 150 ml smantana fermentata

Mod de preparare

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.Se pun la scurs .Pastele scurse se pun intr-un bol si se amesteca cu sunca taiata fideluta,porumbul scurs,castraveciorii dati pe razatoarea mare si cascavalul ras..Se amesteca un plic Knorr cu smantana si putin piper si se toarna peste paste.Se adauga sare dupa gust daca mai este necesar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise