Salata de paste cu ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g paste
  • 1 conserva ton in ulei de masline
  • 2 oua
  • 50 g smantana
  • 2 ligurite mustar dijonez
  • 3-4 castraveciori murati
  • piper alb
  • 2 catei de usturoi.

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare si o lingurita de ulei de masline. Cand sunt fierte, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.

Se prepara o maioneza din 2 oua si se condimenteaza cu sare si piper alb. Maioneza se amesteca cu mustarul, 2 catei de usturoi pisati, smantana si conserva de ton, scursa de ulei in prealabil.

La final se adauga pastele si castraveciorii tocati marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise