1.Pepenele galben se taie in doua dupa modelul dorit, se indeparteaza semintele , apoi se scoate miezul cu olingura ,lasand putin din aceasta pe coaja.
2.Miezul scos se taie in cuburi mai mici si se pune intrun castron , iar deasupra se pune salata chinezeasca taiata in fasii.
3.Jumatatedin cantitatea de grapefruit se curata, se taie in cuburi si se pune peste salata si pepene, restul se storc intr-un vas cu frunzele de menta tocate.
4.Compozitia se screste cu zeama de lamaie ,se toarna peste salata, se amesteca usor, iar cu acestea se umplu jumatatile de pepene si se orneaza cu frunze de pepene.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise