Salata de peste afumat

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 250g peste afumat
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 2 mere
  • 1 castravete murat
  • 50 ml ulei
  • 30 ml otet
  • 20g zahar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pregateste asa: asezi intr-un castron pestele afumat, adaugi morcovul si telina rase, ceapa taiata pestisori, castravetele taiat felii subtiri si merele curatate si taiate cuburi. Separat faci un sos din ulei, otet, zahar, sare si piper, pe care il adaugi peste compozitia din castron. Amesteci bine si servesti dupa cateva ore. Este o salata gustoasa si hranitoare, care iti este la indemana. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise