Salata de peste afumat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 peste afumat
  • 2 frunze de dafin
  • cateva boabe de piper
  • mujdei
  • 1/2 cescuta otet

Mod de preparare

Se pune pestele la desarat in apa calduta, pentru cateva ore ,se clateste de cateva ori si se pune la fiert in apa,cu boabele de piper si frunzele de dafin.Se scoate se aseaza pe salatiera si se taie marunt,peste el se toarna mujdeiul si putin otet.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise