Salata de piept de pui

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • piept de pui-1 kilogram
  • masline-250-300 grame
  • castraveti murati-500 grame
  • maienoza-250-500 grame(dupa gust)

Mod de preparare

Se pune pieptul de pui la fiert.In acest timp putem lua maslinele iar 50 de grame le punem de-o parte,cu restul urmand a le scoate samburii si a le trece prin masina de tocat.Castravetii in mod analog se iau si se trec prin masina de tocat(desigur oprind unul-doi pentru design)

Dupa ce s-a fiert pieptul de pui si acesta se trece prin masina de tocat si se amesteca cu maslinele tocate si cu castraveti tocati.Se pune maioneza peste , se amesteca bine si se pune in farfurii.

Cu castraveti si maslinele ramase putem sa ornam salata (fie punem masline si taiem feliute subtiri de castravete facand o floare frumoasa fie taiem castraveti rondele si ii facem ca pe niste fluturasi)

Secret: la ornat se pot folosi si alte muraturi

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise