Salata de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g piept de pui
  • 200 g morcovi
  • 200 g telina
  • 200 g varza alba
  • 200 g mere
  • 150 g smantana
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lamaie
  • ketchup
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata, se spala pieptul de pui si se fierbe in apa cu sare.

Se scurge de apa, se dezoseaza si se taie joulienne. Legumele se curata si se spala.

Morcovii si teiina se dau pe razatoarea mare, iar varza si merele se taie fideluta.

Se amesteca intr-un castron mare, cu grija, ca sa nu se striveasca. Se condimenteaza, dupa gust cu sare, piper, zahar si zeama de lamaie. Se adauga smantana si se amesteca totul. Se pune compozitia intr-o salatiera.

Deasupra se asaza pieptul de pui. Se orneaza cu ketchup si felii de lamaie. Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise