Salata de pui cu maioneza II

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 cutie de ciuperci la conserva ( 350-400 gr)
  • 1 cutie de porumb dulce (300-400 gr)
  • maioneza
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui, se desoseaza si se taie marunt marunt. Ciupercutele se scot din conserva , se mai fierb cam 10 min , apoi se tai bucatile prea mari. Porumbul se fierbe si el tot cam 10 min in apa cu un varf de sare. Intr-n bol se pune puiul taiat , porumbul si ciupercile , se adauga maioneza si sare si se amesteca bine pana se incoporeaza tot . Se serveste alaturi de crutoane de paine copate la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise