Salata de pui cu morcovi, telina si mar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 morcovi
  • 1 telina
  • 150 gr piept de pui
  • 1 mar
  • maioneza
  • sare, piper
  • 3 catei de usturoi
  • 6-7 rosii (de culoare galbena in forma de para)
  • 1 lingurita de porumb si cateva seminte de rodii, 2 frunzulite de menta, jumatate de ardei galben,
  • putin topping pentru design

Mod de preparare

Se curata morcovii, telina, merele si usturoiul se rad pe razatoarea mica, se storc bine se sareaza se pipereaza si se amesteca cu maioneza.

Pieptul de pui se face pe grill, dupa care se taie in bucatele mici si de asemenea se amesteca cu maioneza. Se ia o forma rotunda se uda cu un pic de apa inauntru(pentru a se putea dezlipi bine salata), dupa care se pune pieptul de pui pe primul strat dupa care se adauga salata de cruditati se apasa bine si se rastoarna pe farfurie va iesi o frumoasa forma rotunda iar pe stratul de jos va fi salata iar deasupra pieptul de pui.

Se trece la decorarea salatei, se pun in mijloc lingurita de porumb, 2-3 feliute de mar si frunzele de menta. Pe farfurie se va desena cu topping-ul pe care in avem, se va decora cu rosii, ardei si cu seminte de rodii.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna,

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise