Salata de pui cu telina si cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 telina
  • 2 lamai
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 300g cascaval
  • 2 linguri smantana
  • 3 oua
  • 200ml ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 masline mari

Mod de preparare

Se spala puiul si se pune la fiert impreuna cu ceapa si morcovul curatate dar lasate intregi.Se adfauga un varf de lingurita de sare.Cand carnea este gata se scoate si se lasa la racit.Se taie cubulete.Se da cascavalul pe razatoare la fel si telina pe care o stropesti cu zeama de lamaie.Se prepara maioneza din 2 galbenusuri fierte si unul crud, ulei ,sare zeama de lamaie si la sfarsit smantana.se stoarce telina de zeama se amesteca cu pieptul de pui si maioneza.Se potriveste de sare si piper Dupa ce se aseaza intr-o salatiera se presara peste ea cascavalul ras.Se orneaza cu masline si patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise